Konzervativni pokret “Naši” pozvao je sve rodoljube na veliki narodni skup “Sloboda” u organizaciji Boračke organizacija Republike Srpske koji će biti 20. aprila u 17 časova na Trgu Krajine.

Veliki narodni skup pod sloganom “Sloboda” biće organizovan s ciljem borbe za očuvanjem odluka koje donose institucije Srpske što je temelj za njeno očuvanje.

“Brojni zapadni političari i nelegitimni Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit, dali su sebi za pravo da se odluke donose van institucija u kojima sjede legalno izabrani predstavnici naroda”, navode iz Pokreta “Naši”.

Konzervativni pokret Naši poziva na poštovanje osnovnih demokratskih načela da građani imaju pravo da biraju i da njihovi zakonski izabrani predstavnici donose odluke u njihovo ime, “a ne nelegitimni predstavnici poput Šmita koji misle da su bitniji i važniji od legitimnih institucija.

“U to ime pozivamo sve građane da zaštite svoja prava i izađu na veliki narodni skup ‘Sloboda’ 20. aprila u 17 časova na Trgu Krajine”, zaključuje se u saopštenju.

Share.