Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i potpredsjednik GO PDP-a Banjaluka Nebojša Drinić oštro je osudio napade Nebojše Vukanovića, predsjednika Pokreta “Za pravdu i red” i narodnog poslanika, na gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića kao i na sve koji mu ne idu niz dlaku.

Dodaje da je pitanje u čijem interesu i za čiji cilj radi Vukanović.

“Vukanovićev je cilj previsok, a on junak preslab. Ne stoji mačku teleća glava. Niko nije uzdigao sebe tako što je unizio drugoga. Ni patrijarh,ni vladika, ni gradonačelnik nisu zaslužili pogrdne riječi niotkoga, pa ni od njega. Narod uviđa njegov primitivizam, ostrašćena vrijeđanja i osvetu. Njegove pisanije traju jedan dan, a kao što reče Njegoš “čast i bruka žive dovijeka”, naglasio je Drinić.

Podsjeća da je Vukanović i tokom predizborne kampanje više napadao opoziciju nego poziciju jer je smatrao da nije dobio ono što mu pripada.

“Borba protiv neregularnosti izbora i svih nepravdi ne treba da prestane, ali onaj ko vrijeđa svoju braću i sestre, dojučerašnje prijatelje, iznosi prljav veš, više, govori o sebi nego o bilo kome”, navodi Drinić.

Share.