Osumnjičeni A. K. (33) i D. L. (19), uz jake policije mere, sprovedeni su večeras u Okružno javno tužilaštvo Doboj gde će biti ispitani.

Njih dvoje su osumnjičeni za svirepo ubistvo Dobojlije Saše Kulišić (46). Na licu mesta bila je i jedna od kćerki ubijenog Kulišića, T. K. koja je kazala da je došla samo da vidi lice žene koja je ubila njenog oca.

Osumnjičeni za svirepo ubistvo predati su u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Žena je osumnjičena da je nožem ubila Kulišića i da je svirepi zločin pripemila sa ljubavnikom D. L.

Delo je okvalifikovano kao teško ubistvo a za to delo je prema Krivičnom zakoniku Republike Srpske predviđena kazna zatvora od najmanje deset godina ili kazna doživotnog zatvora.

Inače policija je nakon prijavljenog nestanka žrtve,došla do saznanja da su osumnjičeni ljubavnici planirali ubistvo i kako se sumnja lekovima omamili Kulišića. Muškarca su u gluvo doba noći onesvestili, ubacili u auto, te odveli u šumu gde su ga vezali.

Sumnja se da su ga zajedno odveli u šumu a da je žena ta koja je nožem usmrtila muža. Nakon toga sa ljubavnikom otišla u iznajmljen stan u Banjaluku. Telo je bilo nago , vezano za drvo sa trakom preko lica i usta, očevici kažu da je imao rasporen stomak.

Muškarac je uhapšen u Doboju a žena u Banjaluci.

Kurir.rs/Nezavisne.comIzvor:
Share.