U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 17.50. časova u Krupi na Vrbasu, poginuo je Husejn Vunić (69) iz Jajca, saopšteno je danas iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Kako se navodi u saobraćajnoj nesreći učestvovali su kombi vozilo folksvagen transporter kojim je upravljao Vunić i kamper fiat dukato kojim je upravljao Patrick Bucau (59) iz Francuske, koji je zadobio povrede.

“Smrtno je nastradao vozač kombija Vunić Husejn, a povrede su zadobili vozač i saputnici u fijatu Bucau Patrick, te B.E. (56) i B.M. (14) iz Republike Francuske”, navodi se u saopštenju OJT Banjaluka.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Marković Siniša, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Share.