Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika, na svom Twitter profilu reagirala je na komentar Vojina Mijatovića, potpredsjednika SDP, nakon što je članu Predsjedništva BiH poručio:

– Dara iz Jasenovca i vitalni nacionalni interes srpskog naroda za most na Pelješcu, nikako ne idu zajedno zajedno, Milorade. Nisi ti nikakav nacionalista kako se predstavljaš, ti si obična seoska varalica.

Gorica mu je na ovo napisala:

– Ne mogu više da izdržim, a da ne komentarišem ovoga “čovjeka”. Milorad ti nije bio seljačina kada ste u Beogradu živjeli od njega i njegovog ćutanja na to šta mu je sve tvoj otac smještao tokom tih godina. Milorad ti nije bio seljačina, kada si došao iz Beograda i postao član njegove stranke, misleći da si Bogom dan da postaneš neko. Milorad ti nije bio seljačina, kada si bio u Džombićevom kabinetu, gdje si iskorištavao svaku privilegiju i na najprizemniji mogući način tretirao ljude oko sebe. Drago mi je što se stranka oslobodila takvih kao što si ti, koji lutaju bez karaktera i cilja, samo da postanu neko. Ti nikada nećeš biti neko, ljigo jedna – poručila mu je Dodik.Izvor:
Share.