in

Vil Smit stao u odbranu supruge, izletio iz publike i udario voditelja na dodjeli Oskara

Foto: Youtube/Screenshot

Vil Smit je sinoć definitivno obilježio dodjelu Oskara, ne samo osvojivši priznanje za najboljeg glumca, već i fizičkim okršajem sa kolegom Krisom Rokom, koji je najavljivao kategoriju za najbolji dugometražni dokumentarni film.

Fotografije i snimci ovog bizarnog trenutka obilaze Internet, a Smit je Roka ošamario braneći čast svoje supruge Džejde Smit. Naime, Rok se našalio na račun njene frizure, uporedivši je sa Dži Aj Džejn, akcionom heroinom iz istoimenog filma, koju je davne 1997. glumila Demi Mur obrijane glave.

Nakon neumjesnog komentara, posebno u svjetlu činjenice da Džejda već godinama pati od alopecije i to je javno i priznala, Vil se iznenada popeo na binu i opalio snažan šamar komičaru.

I dok je Rok pokušavao da čitavu situaciju okrene na šalu i učini je komičnom, vidjelo se da je uznemiren i šokiran.

– To je bila najeća noć u istoriji televizije – cinično je prokomentarisao, nastavivši nakon toga nespretno sa najvaljivanjem kategorije.

Tviter je nakon ove scene, koja je već dobila epitet “legendarne”, doslovce izgorio, a dok neki vjeruju da je incident dobro izrežiran, mnogi vjeruju da je glumac zaista odreagovao implusivno, s obzirom da je poznato da za svoju voljenu suprugu “ujeda”.

Nekoliko minuta kasnije Vil Smit se ponovo popeo na binu, ali ovog puta kako bi primio Oskara za najboljeg glumca, kroz suze se izvinivši za incident, premda ne konkretno i Roku, prenosi Žena Blic.

– Ričard Vilijams je bio žestoki branilac svoje porodice. U životu sam pozvan da volim ljude, da štitim ljude i da budem rijeka mojim ljudima. Želim da se izvinim Akademiji, želim da se izvinim svim mojim nominovanim kolegama. Ovo je prelep trenutak. Umetnost imitira život. Izgledam kao ludi otac. Ali ljubav te tera da učiniš lude stvari”, rekao je novopečeni Oskarovac.

Dejli Mejl prenio je da Rok nije podnio krivičnu prijavu protiv Smita, ali ako to bude uradio, biće pokrenuta istraga o prekršaju. Nije još uvijek poznato da li će Akademija na bilo koji način kazniti glumca zbog ovog ispada.

Juan umjesto dolara za naftu i gas?

Zapadni mediji konačno priznaju: Bajednovi investirali u biološko oružje u Ukrajini