in

Udala se kćerka Bila Gejtsa: Dva miliona dolara i 300 vakcinisanih zvanica

Najstarija kćerka Melinde i Bila Gejtsa Dženifer Ketrin Gejts udala se prošlog vikenda za profesionalnog jahača Egipćanina Najela Nasara, a Dženifer je za magazin “Vog” otkrila detalje raskošne svadbe.

Na ceremoniji je bilo 300 zvanica, a potrošeno je oko dva miliona dolara.

Dženifer je rekla da je planiranje vjenčanja za vrijeme pandemije i u trenucima kada joj se roditelji razvode bilo izazovno.

“Bila je ovo izazovna godina, kako s pandemijom, tako i s našom porodicom, koja prolazi kroz promjene. Ali međusobna ljubav nas je učinila jačima. Mogućnost proslave vjenčanja s najbližim prijateljima i porodicom bila je ostvarenje sna”, rekla je Dženifer.

“Planiranje vjenčanja u vrijeme dok sam ja bila na rotaciji medicinskih škola i dok se Najel pripremao za Olimpijske igre nije bila mala stvar”, dodala je.

Dženifer je rekla da je od svih gostiju zahtijevala da budu vakcinisani i da prije vjenčanja donesu negativan test na virus korona.

“Donijeli smo odluku da svi gosti moraju da budu potpuno vakcinisani i da prije venčanja moraju da imaju negativan rezultat testa. Takođe, naši gosti su imali i opciju da nose maske na vjenčanju. Veoma smo srećni što možemo da budemo sa svojim najmilijima. Znamo da drugi nemaju takvu sreću, pogotovo jer pandemija nastavlja da pustoši zajednice u SAD i širom svijeta”, objasnila je Gejtsova najstarija kćerka.

Dženifer je na vjenčanju nosila haljinu Vere Vang, a goste je zabavljala rok grupa “Koldplej”.

Džoni Dep u Srbiji: Obožavam vašu kulturu i vaš narod

Preminuo poznati pjevač Zoka Kulina