Rada Manojlović uskoro će stati na ludi kamen i izgovoriće “da” svom dečku Harisu Berkoviću. Svadbu koju pripremaju će navodno finansirati njih dvoje i biće organizovana po svim običajima.

Kako “Scandal” piše, pjevačica je odlučila u kakvoj vjenčanici će se vjenčati, a izvor blizak paru otkrio je planove.

“Rada će biti kao princeza… Osmislila je venčanicu, gore će biti uska, a dole će da se širi sa žiponima. Međutim, imaće i jednu usku, jer je ona prezgodna i najbolje joj stoje tesne haljine uz telo”, započinje izvor i dodaje:

“I Haris je izabrao elegantno odelo. Oboje žele da sve bude na nivou. Biraju i veliku salu za svečanost, žele da im dođe pola estrade i da svi pevaju. Poenta je da sve bude veselo i da se od početka do kraja igra i peva. Oni sve to zajedno finansiraju, jer oboje zarađuju i za pare nema problema. I bend su odabrali, neće angažovati momke sa kojima rade, jer su oni među zvanicama, a svakako će zamoliti neke od kolega da im pevaju. Naravno, svi će se tu latiti mikrofona”, objašnjava izvor.

Rada i Haris su mislili na svakog gosta, pa što se tiče i hrane, izbor je raznovrstan.

“Od hrane će biti za svakog ponešto, i škampi, i kanapei, ali neće zaobići ni srpsku tradicionalnu kuhinju. Biće sve po običajima i tradiciji”, otkrio je izvor, a onda dodao i da par planira da ispoštuje sve običaje:

“Haris će ići u Četereže po mladu, Rada želi da ispoštuje sve običaje i on se s njom slaže, a najviše je drago Radinom ocu, njemu su oči pune suza od sreće. Videćete, biće to svadba o kojoj će se pričati mesecima”, zaključio je dobro obavešteni izvor.Izvor:
Share.