Okružni sud u Prijedoru odbio je žalbu Halida Muslimovića i potvrdio prvostepenu presudu da je dužan da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić isplati dug u iznosu od 67.000 evra.

Prvostepenom presudom koja je donesena 19. novembra 2020. godine, sud je naložio da je pjevač dužan da uplati navedenu svotu ženi iz Australije sa kojom je svojevremeno bio vezi, a koja mu je slala velike svote novca, otprilike oko 100.000 evra.

Halid je uložio žalbu na ovu odluku, a dvije godine kasnije, Okružni sud u Prijedoru ju je odbio, prenosi Nova.rs.

Kako piše u presudi u koju je “Telegraf” imao uvid, a koja je donesena 5. novembra ove godine, Muslimović je dužan da isplati 130.887 konvertibilnih maraka, odnosno nešto više od 67.000 evra Sonji Bašić.

Pored toga, on mora da snosi i sudske troškove koji iznose oko 8.000 KM, što je nešto više od 4.000 evra. Sve ukupno će pjevač Sonji morati da isplati nešto više od 71.000 evra.

Podsjetimo, Sonja je tokom veze sa Muslimovićem, slala pjevaču pozamašne svote putem aplikacije za transfer novca. Nakon što mu je tražila da joj vrati dug, on je, dok je Bašićeva boravila u Banjaluci, fizički nasrnuo na nju. Tada je Sonja tužila Halida i dobila ga je na sudu. Pored toga, ona je podnijela još jednu tužbu, i to za novac koji joj duguje.

“Sve je sporo ali pravde ima. Neka Halid spremi ključeve od kuće jer je to sljedeći potez”, poručila je Sonja nakon presude.

Share.