in

Snimak vašara nasmijao korisnike društvenih mreža: Neka Boro ugasi ringišpil, već 20 minuta vrti

Snimci sa vašara, ma gdje se održavali širom stare Jugoslavije, gotovo po pravilu postaju viralni hitovi, a najnoviji je toliko smiješan da nema ko ga nije podijelio i na Tviteru i na Instagramu.

Naime, prvobitno na internet kanalu “Krajiška vevo” posvećenom krajiškoj muzici, osvanuo je snimak savašara koji je nasmijalo mnoge, onda kada je pjevač tokom izvođenja svoje pjesme prekinuo cijelu zabavu, te izgovorio rečenicu koja će se definitivno prepričavati.

Kako se može čuti i vidjeti na snimku, pjevač je zabavljao veliki broj posjetilaca ovog vašara, međutim u jednom trenutku, između izvođenja pjesama prekinuo je pjesmu i rekao slijedeće:

– Ako je neko vidio Boru Majstorovića, neka ide da ugasi ringišpil. Ne znaju ga ugasiti, već 20 minuta vrti – rekao je on.

“Boro majstore”
Snimak je odmah završio na društvenim mrežama, gdje su svi željeli da napišu po koju riječ za famoznog Boru.

“Ali zamisli ostaneš zaglavljen na ringišpilu a on te vrti 20 minuta”, “Boro majstore živećeš 200 godina”, “Najgore je što nije montaža, vidi se iza poludeli ringišpil”, Bora je ostavio kući uključenu ringlu morao je brzo da ode”, “Bora Majstorović, utisak nedelje!” “Boro majstore pomagaj”, bili su samo neki od komentara ispod ovog videa, prenosi Blic.

“Lidl” u Bijeljini završio izgradnju prvog objekta u BiH, otvaranje tek 2027. godine

Crnadak i rupe u pamćenju: Ivanićevu ostavku nije tražio, ali zato traži Dodikovu