in

Slobodan Vasić oduševio publiku na svečanom otvaranju kluba Hell u Bijeljini

Klub Hell u Bijeljini doživeo je veliki uspeh i oduševljenje publike na svečanom otvaranju koje se održalo u petak, 2. juna. Gost večeri bio je popularni pevač Slobodan Vasić, koji je svojim nastupom u potpunosti opravdao očekivanja prisutnih.

Klub je bio popunjen do poslednjeg mesta, a atmosfera je bila vrhunska. Gosti su uživali u energičnom nastupu i hitovima Slobodana Vasića, pevajući i igrajući tokom čitave večeri.

Među prisutnim gostima, tri osobe su izdvojile svoje pozitivne utiske o večeri. Milica je istakla: “Nastup Slobodana Vasića je bio fenomenalan! Sve pesme su mi omiljene i uživala sam u svakom trenutku.” Igor je dodao: “Atmosfera u klubu je bila neopisiva. Slobodan Vasić je uspeo da sve nas podigne na noge i napravi nezaboravnu noć.” Ivana je zaključila: “Sve pohvale za organizaciju! Klub je sjajno uređen, a gostovanje Slobodana Vasića je bio pun pogodak. Jedva čekam sledeće događaje.”

Uzbudljivi nastupi se nastavljaju u klubu Hell. U nedelju, 4. juna, gost večeri će biti Dejan Aličić, dok će u srijedu, 7. juna, nastupiti Nada Topčagić. Takođe, 16. juna očekuje nas gostovanje Katarine Živković, 23. juna Ljupke Stević, a 30. juna će nas zabavljati Aco Živanović. Ne propustite priliku da uživate u sjajnoj muzici i atmosferi diskoteke Hell.

Ambasada SAD spremna na kompromis u vezi sa državnom imovinom u BiH?

Galovej: Kosovo nije država, nikada nije ni bilo država