in

Slavni glumac prvi put u javnosti poslije dugo vremena – i izgleda neprepoznatljivo

Džek Nikolson je viđen prvi put poslije 18 mjeseci kako uživa na balkonu svog zloglasnog kompleksa Mullholland Drive na Beverli Hilsu.

Razbarušen izgled trostrukog dobitnika Oskara dolazi nakon što su višestruki izvještaji sugerisali da su njegovi prijatelji bili zabrinuti da će umrijeti sam, na sličan način kao i njegov bivši komšija iz susjedstva i kolega filmska legenda Marlon Brando.

Nikolson (85) je vjerovatno najpoznatiji neženja La La Lenda. Bio je oženjen četiri godine prije nego što je napravio film u Holivudu. Njegova najpoznatija romansa sa Anđelikom Hjuston okončana je prije skoro 25 godina.

Onako kako je umeo, a mnogi se slažu da je to činio na genijalni način, Nikolson je ispisao istoriju svjetskog filma. “Dvoboj na Misuriju”, “Poštar uvijek zvoni dvaput”, “Dvostruka igra”, “Vještice iz Istvika”, “Isijavanje”, “Kineska četvrt”, “Pet lakih komada” postigli su ogromne uspjehe i postali kultna ostvarenja, u velikoj mjeri jer je Nikolson igrao sa njima.

Istina o njegovoj majci

Dok se 1974. njegova karijera zahuktavala i dok se u bioskopima prikazivao film “Chinatown” u kojem je on igrao glavnu ulogu, saznala se važna istina o holivudskom glumcu koja je iznenadila sve, a najviše zapanjila Džeka Nikolsona.

U to vrijeme sve poznatije ime u Holivudu bilo veoma inspirativno za novinare koji su počeli da istražuju glumčevu životnu priču. Američki magazin “Tajm” otkrio je da glumčevi roditelji nisu Džon i Etel Mej Nikolson, kako se smatralo, već da je njegova majka zapravo Džun Nikolson, za koju je glumac decenijama vjerovao da je njegova starija sestra.

“Tajm” je ubrzo nakon ovog otkrića kontaktirao glumca kako bi ga pitao da li bilo šta zna o ovome. Zapanjeni Džek imao je 37 godina kada je saznao istinu o svom rođenju, a prvi kog je nazvao nakon neočekivane vijesti bio je njegov zet, muž njegove druge sestre Loren. Nakon kraćeg vremena oni su Džeku ispričali sve.

Istina o njegovoj ćerki

Nikolson ima još petoro djece sa četiri različite žene, a o većini je javno govorio, no o svom šestom, najmlađem djetetu Tesi Gurin (28) nikada nije reako ni riječ, niti ju je javno priznao. Tesa je rođena 1994, a slavni 85-godišnjak ju je dobio sa Dženin Gurin, nekadašnjim agentom za nekretnine, sa kojom je imao vrlo kratku aferu.

Tesa, koja i sama pokušava da se probije u svijetu kinematografije, javno je priznala da nikada nije dobila konkretan odgovor zašto njen otac nije želio da ima kontakt sa njom. “Moja mama je željela da Nikolson i ja izgradimo nekakav odnos, ali on je rekao da nije zainteresovan”, priznala je ova brineta.

Ona je u februaru ove godine za “Newaweek” napisala i iskren, emotivan esej o tome kako je na nju uticala činjenica da je dijete legendarnog glumca koji praktično nikada nije hteo niti hoće da čuje za nju.

– Posljednjih mjeseci “nepo beba” je najgora stvar kojom možete da nazovete uspješno dijete slavnih ličnosti. Ipak, kao “vanbračna” ćerka Džeka Nikolsona to je etiketa koju bih silno volela da stavim na sebe…, prenosi žena.blic.rs.

Pritvoren Zvorničanin zbog pokušaja ubistva

Ljubiša Petrović prelazi u Narodni front?