in

Severinu neće u Srbiji, otkazan joj koncert na Kopaoniku zbog izjave o Srebrenici

Severina Vučković postala je svesna da zbog svojih postupaka nije dobrodošla u Srbiju da peva!

To je i sama shvatila i brže-bolje otkazala nastup koji je uredno bio zakazan i najavljen na predstojećem festivalu Mjuzik vik, koji se u martu odražava na Kopaoniku. Ona je pored Milice Pavlović i Saše Matića trebalo da održi tezgu na toj manifestaciji, ali zbog negativne reakcije i slabog interesovanja publike za njen nastup došlo je do preokreta. Umesto nje, na popularnu planinu dolazi Željko Joksimović. U prilog tome svedoče i plakati.

– Ukoliko je slabo interesovanje, Severina ili pomera nastup ili ga otkazuje. Ovoga puta je dobila informaciju da ju je njen jezik koštao i da je publika bojkotuje i odmah je otkazala dolazak na festival na Kopu – govori izvor Kurira. Vučkovićeva je u Beogradu i drugim gradovima zarađivala debele pare od tezgi proteklih godina, ali se to promenilo nakon što je u svojim izjavama jasno optužila Srbiju da je počinila genocid u Srebrenici, kao i zbog toga što je vređala i Njegovu svetost patrijarha Porfirija. Naime, govoreći za hrvatske medije o borbi za starateljstvo nad sinom s bivšim partnerom Milanom Popovićem, ona je u priču uvukla i Porfirija, ni krivog ni dužnog!

Kontaktirali smo i sa PR službom ovog festivala i detaljno im objasnili kojim povodom ih zovemo, a njihov odgovor glasi: – Kopaonik mjuzik vik je najpopularniji zimski muzički festival koji od svog prvog izdanja organizuje nastupe najvećih regionalnih muzičkih zvezda dva vikenda zaredom u martu. Ove godine festival je rezervisan za vikende 10. i 11. i 17. i 18. marta, a Severinin nastup inicijalno je bio zakazan za 11. mart, ali je iz organizacionih razloga otkazan. Umesto nje, nastupiće Željko Joksimović.

Dogovorili se da zajedno umru, ubila muža pa se predomislila

Spasioci iz Srpske spasili djevojčicu iz ruševina