in

Sanja Marinković otvorila dušu: Ja sam emotivna sponzoruša

Voditeljka Sanja Marinković prije više od godinu razvela se od supruga Aleksandra Uhrina, sa kojim je dobila sina.

Njen emotivni život često zanima javnost poslije razvoda, ali Sanja je nekoliko puta isticala da još uvijek nije našla muškarca po svojoj meri.

Ona je sada na Instagramu zaintrigirala pratioce na Instagramu kada je na žurki povodom svog 48. rođendana otkrila i emotivni status.

Naime, Sanja je stavila narukvicu “slobodna” i “komplikovano”, te su se mnogi zapitali šta se dešava sa njenim ljubavnim životom.

– Ja sam se udala iz velike ljubavi, a ne na osnovu zvanja, znanja i bilansa. Ja sam emotivna sponzoruša. Uvijek se vodim emocijama. S vremenom je mom suprugu počelo da smeta što sam javna ličnost, iako on bezgranično poštuje to čime se ja bavim. Takođe, putevi su počeli da nam se razilaze, a uvjerenja o zajedničkom životu počela su da nam se razlikuju. Emocije su se ugasile i odlučili smo da se raziđemo. Prije nekoliko meseci smo prestali da živimo zajedno, a prije dvije – tri godine smo se emotivno rastali. Čak dvije godine smo se trudili da održimo brak zbog našeg sina Strahinje. Borila sam se i nije bilo lako. Nismo htjeli da se rastanemo zvanično dok Strahinja ne bude srećan. On ništa nije primjećivao, vrlo mudro smo to radili. Putovali smo često, trudili se da sve funkcioniše kako treba, ali shvatili smo vremenom da to ne vodi nikuda. Prethodno smo odlazili kod terapeuta da posložimo stvari zajedno i da bude što bezbolnije, iako je bilo jako teško – pričala je Sanja za medije.

Oglasio se otac djevojčice (17) čije je tijelo pronađeno jutros: Izvršila je samoubistvo

Pretukli ga i opljačkali jer je odbio da plati drogu