Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata ujutru u niškom hotelu “Ambasador” s leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu.

“Bjelogrlić se zaletio i udarao u glavu Antonijevića”, tvrdi izvor “Blica”.

Antonijević na licu ima vidljive povrede.

Oglasio se Gaga Antonijević nakon incidenta sa Bjelogrlićem

Reditelj Predrag Gaga Antonijević dao je prvu izjavu nakon incidenta u niškom hotelu “Ambasador” i privođenja glumca Dragana Bjelogrlića pod sumnjom da je napao i nekoliko puta udario u glavu Antonijevića.

“U velikom sam šoku! Da se to desi meni, u mom rodnom gradu, na filmskom festivalu, strašno”, kaže za “Blic” reditelj Predrag Gaga Antonijević.

Antonijević kaže da je prije napada vidio Bjelogrlića kako sjedi sa glumicom Katarinom Radivojević, ali ne i trenutak kada mu je prišao.

“Sjedio sam na trosjedu sa kolegama, razgovarali smo. Prišao mi je s leđa, nisam uspio da se branim. Bio je u vidno alkoholisanom stanju, možda i drogiran. Neuračunljivo se ponašao”, tvrdi Antonijević koji je režirao film “Dara iz Jasenovca”.

Antonijević navodi da je “dobro ugruvan” i da nije uspio da se brani, jer je ležao. Dao je izjavu u policiji, a vjeruje da su dva razloga za napad.

“Jedan je korupcionaška afera koju sam razotkrio i zbog čega smo sada na sudu, a druga to što je on veliki protivnik filma “Dara iz Jasenovca”. Ovo je mržnja koja se ispoljila na najgori način”, kaže Gaga Antonijević.

Kako navode domaći mediji, glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata ujutru u niškom hotelu “Ambasador” s leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario ga više puta u glavu.

Antonijević na licu ima vidljive povrede, a Bjelogrlić je u niškoj policiji, gdje čeka da da izjavu.Izvor:
Share.