Nakon što je pjevač Nikola Rokvić doživio pravu dramu na nastupu u Mostaru, zbog čega je zajedno sa svojim bendom morao da napusti scenu i prekine koncert, “Blic” otkriva šta je bio razlog tuče koja se u klubu desila te večeri.

“U jednom trenutku došlo je do koškanja, a kasnije i tuče, između navijača Zrinjskog iz Mostara, koji su napali Bošnjake. Iako je obezbjeđenje pokušalo da smiri strasti, to se ipak nije dogodilo. Nikola je želio da nastavi sa nastupom nakon kraće pauze, ali su mu ljudi koji drže restoran gdje je nastupao rekli da je iz bezbjednosnih razloga najbolje da se ne vraća na binu”, objašnjava izvor iz policije u Mostaru, koji je upućen i incidnet koji se dogodio.

U toku jučerašnjeg dana na društvenim mrežama oglasio se Nikola koji je napisao:

“Jako mi je žao što sam sinoć morao da prekinem dugoočekivan nastup u Mostaru, na žalost zbog opšte sigurnosti morao sam da prekinem pjevanje. Nadam se skorijem druženju sa mojom publikom”, napisao je Rokvić na svom Instagramu, a potom dodao:

“Mostar i ja se volimo! Hvala što brinete, ja sam u Mostaru uvijek rado prihvaćen i lično nikada nisam osjetio prijeki pogled! Incident nije bio upućen lično meni ali sam zbog opšte sigurnosti morao da prekinem da ne bi eskaliralo u nešto mnogo gore! Hvala svim dragim ljudima koji su došli, jako mi je žao! Nadam se boljem vremenu i razmjeni Ljubavi koju smo uvijek dijelili”, glasila je izjava pjevača.

Komentari ispod njegove objave su se nizali, a neki su glasili ovako:

“Ja sam iz Mostara i ne mogu vjerovati da se ovako nešto dogodilo pogotovo Nikoli koji je ovde uvijek rado viđen gost. Nadam se da grupa imbecila i budala neće pokvariti uzajamno poštovanje između većine građana Mostara i porodice Rokvić. Ne znam gdje je bio nastup ali ubuduće malo bolje razmisli i nastupaj tamo gdje znaš da te publika voli i iščekuje”, jedan je od komentara na objavu pjevača.Izvor:
Share.