in

Prekinut koncert Darka Lazića u BiH, objavljen snimak hapšenja muškaraca

Pjevač Darko Lazić doživio je neprijatnu situaciju na nastupu u BiH, kada je upala policija i uhapsila nekoliko muškaraca, a cijeli događaj zabilježen je kamerom.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak jednog od posljednjih nastupa pjevača, na kjem možemo vidjeti cijeli nemili događaj.

Naime, Lazić je pjevao u jednom klubu u Orašju kada je upala policija i prekinula njegov nastup.

Uslijedilo je hapšenje više muškaraca, koji su završili na podu sa rukama na leđima.

Događaj je podsjećao na filmske scene, a nije poznato kako je Darko reagovao na ovu situaciju i zašto je policija uhapsila pomenute muškarce.

@nikojokic0 #sclub7fan #viralgoviral #viraltiktok #balkan #zivot #srbija #bosna #hrvatska #viral #fyp #viralvideos #goviral ♬ Moje Bivse Zene – Darko Lazic

Podsjetimo, Darko je ranije razbjesnio javnost neodgovornim ponašanjem kada je i pored svih skandala koje je pjevač izazvao u saobraćaju, ponovo konzumirao alkohol ali ovaj put na mjestu suvozača.

On je podijelio na svom Instagram profilu snimak iz auta, na kom se jasno može vidjeti da konzumira pivo zajedno sa prijateljem, dok sjede u automobilu, a sve to vjerovatno nikome ne bi zapalo za oko, da pjevač na svom Instagramu nije okačio snimak, a pratioci su odmah krenuli sa negativnim komentarima.

(Telegraf.rs)

U istom danu dva lica upala u policijsku stanicu, jedan policajac povrijeđen

“Muzički umjetnici Semberije” koncertom najmlađih, obilježili Svjetski dan muzike