U jutarnjem programu televizije Prva u Srbiji, ekipa je u javljanju uživo pokušala demonstrirati kako žena prosječne građe može ugasiti požar – PP aparatom, ni ne sluteći da će video postati hit na internetu.

Novinarki koja je za zadatak imala da gledaocima objasni kako sigurno ugasiti manji požar, pomogao je obučeni instruktor čiji je zadatak bio da zapali manju vatru i demonstratorka Milica.

“Milica ima 60-tak kilograma i visinu od oko 170 centimetara”, istakla je novinarka.

Milica je uspješno aktivirala aparat za gašenje požara, držeći ga na “sigurnoj razdaljini”, ali onda su krenule komplikacije.

“Smiješ da priđeš, Milice”, rekao joj je instruktor.

U jednom trenutku, cijeli prostor bio je ispunjen bijelim prahom odnosno dimom, gledaocima nije bilo jasno šta se dešava jer se niti jedan član ekipe nije vidio. Jedino što se uspjelo razaznati je vatra, koja je uprkos Milicinim naporima, nastavila da gori.

“Bolje da bude dima nego da izgorimo”, rekla je novinarka koja je pokušala “spasiti situaciju”.

“Da li se vidimo, drage kolege?”, pitala je, a potom se odjavila iz emisije.

Video je uskoro postao viralan, a reakcije na njega stizale su sa svih strana.

“E sad možete vatrogasce da zovete”, “Već pola sata se smijem”, “Milice, bez galona ne kreći. Nastradaćemo”, “Aparat savršeno radi ako nema požara”, “TV kaže da je ugašeno, znači da je ugašeno”, “Uređaj za potpaljivanje vatre”, “Top lista nadrealista”, “Al’ ga je ugasila”, samo su neki od komentara.Izvor:
Share.