in

Pogledajte atmosferu sa snimanja serije “Toma” u srcu Sarajeva

Serija “Toma” Dragana Bjelogrlića trenutno se snima na Baščaršiji, a na setu, sudeći prema fotografijama, vlada odlična atmosfera.

Serija će imati 10 epizoda, a Milan Marić, kao i u filmu, ima glavnu ulogu. Osim njega, uloge će ostvariti i Tamara Dragičević, Enis Bešlagić, Andrija Kuzmanović, Mediha Musliović, Mirjana Karanović, Srđan Žika Todorović i mnogi drugi.

Scenario potpisuju Dragan Bjelogrlić i Nikola Pejaković. Bjelogrlić će se zajedno sa Željkom Joksimovićem naći i u ulozi producenta. S obzirom na veliki uspjeh istoimenog filma, koji je premijerno prikazan na prošlogodišnjem Sarajevo Film Festivalu, sigurno je da će serija biti među najgledanijim na našim prostorima.

Bešlagić je ranije kazao da je oduševljen ovom saradnjom i zahvalio se reditelju.

“Hvala ti što nam i ovaj način vraćaš uspomenu na ta vremena, kao i da podsjetimo mnoge, koji se sa velikom emocijom sjećaju tih dana, a novim generacijama približimo našu priču”, naveo je Enis.

Podsjećamo, Bjelogrlić je u glavni grad Bosne i Hercegovine stigao prošle sedmice. Prije početka snimanja posjetio je Vijećnicu, a ugostila ga je gradonačenica Benjamina Karić.

Poštar krenuo da dijeli penzije pa nestao, auto pronađen blizu rijeke

Korisnici Twittera izglasali da Elon Musk odstupi s mjesta direktora