in

Peticiju protiv Jale i Bube za dan potpisalo više od 30.000 ljudi

Skandal na nastupu Jale i Bube u Nišu izazvao je dosta negativnih komentara, ali je i pokrenuta peticija se reperima zabrani ulazak u Srbiju nakon incidenta na njihovom nastupu u Nišu.

“Potpisujem ovu peticiju za zabranu ulaska u Srbiju dotičnim ‘reperima’ jer svako ko ne poštuje ovu državu, njenu decu i njen narod, nema tu šta da traži”, piše u opisu peticije.

Od kada je napravljena peticija, 8.05.2021., potpisalo ju je 34.476 ljudi, a za samo 24 časa 30.407.

Naime, Buba i Jala sa reperom Inasom, 31. jula nastupili s u Nišu, a dok je Inas pjevao svoj blok, dečka koji se našao na bini dohvatili su ogromni momci i bukvalno ga bacili sa bine na publiku.

Nakon toga zaletjeli su se među publiku za pomenutim momkom i, kako se vidi na snimku, jedan od momaka ga je odgurnuo i nekoliko puta udario.

Na snimku incidenta vidi se da Buba i Jala nisu reagovali kako bi zaštitili dječaka, zbog čega su on i njegov kolega razbjesnili javnost, prenosi “Telegraf.rs”.

https://www.instagram.com/p/CSKNO7FDkLV/?utm_source=ig_web_copy_link

Jale i Bube su i ranije vrijeđali pa čak i pozivali na klanje Srba.

– Lajk ako bi i ti klao Srbe – piše u jednom njihovom obraćanju, a kada je neko od korisnika interneta izrazio negodovanje zbog ove poruke, usledio je još brutalniji odgovor Džale i Bube.

– Mafijašu, je*o te otac srpski, čitav život samo go*na jedete. Sve su Srbe vešali na vrbe.

Čudna matematika na plaži u Crnoj Gori

SDP traži reakciju Džaferovića i Komšića: Utvrditi da je Dodik nesposoban za funkciju