in

Ovo je deset najlepših Srpkinja po izboru vještačke inteligencije!

Ana Ivanović, Nataša Bekvalac i Bojana Novaković tri su najljepše poznate Srpkinje prema analizi vještačke inteligencije (AI) dostupnoj na internetu.

Teme za alate napredne tehnologije su neiscrpne, a nas je ovog puta zanimalo ko su najljepše poznate Srpkinje prema analizi AI.

Tako su se u top deset našle sportistkinje, pevačice i glumice, a suvjerenim prvim mjestom vlada Ana Ivanović, penzionisana srpska teniserka i nekada svjetski broj jedan, koja i dan-danas plijeni ljepotom i elegancijom.

– Ljepota je subjektivna i može da varira od osobe do osobe. Međutim, ovih deset žena iz Srbije je steklo prepoznatljivost zbog svog izgleda i talenata do mog poslednjeg ažuriranja – napisao nam je četbot, pa dodao:

– Imajte na umu da se percepcija ljepote može promijeniti tokom vremena i da su se od tada možda pojavili novi talenti – navela je AI.

Drugo mjesto pripalo je „novosadskoj barbiki“ Nataši Bekvalac, a treće Bojani Novaković – glumici koja je rođena u Beogradu, ali je odrastala u Australiji i iza sebe ima mnogo uloga u holivudskim ostvarenjima.

Četvrta i peta pozicija pripada pjevačicama – Jeleni Karleuši i Katarini Živković.

Četbot za „malu od skandala“ navodi da je popularna pjevačica i nekadašnja članica žirija takmičenja „Zvezde Granda“i da je poznata po svom smjelom stilu i harizmatičnoj pojavi.

Za Živkovićevu piše da se, pored dobre atmosfere koju pravi na nastupima i svog glasa, često pominje i zbog ljepote.

Šesto mjesto na ovoj laskavoj top-listi osvojila je manekenka, glumica i voditeljka Nina Seničar, koja je tokom duge i uspješne karijere pažnju javnosti privukla i nestvarnom ljepotom.

Sedmo mjesto ponosno zauzima Aleksandra Prijović. Pored toga što je trenutno jedna od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije na našoj estradi, ona je, kako piše četbot, „poznata i po moćnom glasu i izvanrednim nastupima, a obožavana je i zbog svoje ljepote“.

Osmo mjesto osvojila je Seka Aleksić, i to zbog svog doprinosa muzici i fizičkog izgleda, dok je deveto mjesto pripalo, pored pobjednice Ane – Ivani Maksimović.

Četbot piše da je srpska olimpijska vicešampionka u streljaštvu na bojnom polju i ljepotica i zvijer.

Poslednje, deseto mjesto osvojila je glumica Sloboda Mićalović.

Podsjetimo, vještačka inteligencija (AI) proteklih godina napreduje velikom brzinom, a u poslednjih nekoliko mjeseci njen razvoj je vrlo primjetan i kod nas, a u svijetu i da ne govorimo, prenosi Kurir.

Ovako je patrijarh Pavle govorio o postu: Ova tri grijeha su najopasnija

U znak sjećanja na žrtve NATO agresije vijenci položeni u Crnoj Gori