in

Otkazan koncert Jale i Bube u Banjaluci

Nakon otkazivanja koncerata u Crnoj Gori i Hrvatskoj zbog uvođenja novih epidemioloških mjera i ponovog rasta broja zaraženih virusom COVID-19, otkazan je nastup Jale Brata i Bube Korelija u Banjaluci.

Koncert popularnog reperskog dvojca trebao se održati 13. avgusta.

„Ovim putem se izvinjavamo svim fanovima zbog ove odluke ali smo prinuđeni da zbog svih nepredviđenih okolnosti i izazova koje je donijela pandemija i nemogućnosti da se družimo sa publikom na način na koji smo navikli, otkažemo koncert u Banjaluci koji se trebao održati na tvrđavi Kastel. Pratićemo situaciju i nadamo se da ćemo se sa banjalučkom publikom družiti u skorije vrijeme i onda kada se steknu povoljniji epidemiološki uslovi koji ne nose rizik od širenja zaraze prilikom okupljanja naših fanova“, poručili su organizatori ljetne turneje koncerata najpopularnijeg reperskog dvojca Jala Brata i Buba Korelija.

Svi oni koji su već kupili ulaznice za banjalučki koncert Jala Brata i Bube Korelija, mogu od danas, uz priloženu ulaznicu, izvršiti povrat novca na prodajnim mjestima: Trg Krajine, Pub 6 i putem prodajnog servisa kupikartu.ba.

Vozači autobusa koji su išli iz BiH za Austriju kažnjeni sa 45.000 KM

Karatistkinja Jovana Preković donijela zlato Srbiji