in

“Od rakije nema bolje žene” – Na nesvakidašnji način ga ispratili sa slavlja (VIDEO)

Nevjerovatan snimak sa veselja organizovanog u klanici u Srbiji od juče se širi Tviterom i kada vide kako je prošao jedan od prisutnih nakon što je zaspao za stolom, ljudi se krste.

Naime, vesela atmosfera uz društvo, muziku i koju čašicu alkohola viška, toliko je opustila jednog od muškaraca koji se vide na snimku, da su ostali došli na ideju da ga “isprate” sa slavlja i to na neobičan način.

Dok je jedan akter sa snimka pridržavao kolegu privezanog za kuku kojom se transportuje meso, drugi ga je podizao, pa su ga zajednički dopremili do izlaza, odnosno hladnjače, kako pretpostavljaju korisnici.

Čitava akcija je, naravno, zabeležena kamerom i brzo je prikupila veliki broj komentara tviteraša. Za jedne je ovo duhovita ideja koja bi mogla da se sretne samo na Balkanu, dok drugi oštro kritikuju način na koji su se muškarci ponijeli prema nesrećnom čovjeku, prenosi Blic.

“Srbija, 21. vijek”, “To su “seljačine”, “Pa nešto im se zamjerio”, “Dekompresija kičme, najnovija tehnologija”, “Pa šta ti treba veći mučitelj osim njegove družine. Budale!!”, “Ma dobro je Milenko. Sad ćemo da ga pošaljemo kući”, “Apsolutno elegantno”, “Nebeski narod”, glasili su neki od komentara.

Milovanović: Imaćemo problema sa bujičnim poplavama i gornjim tokom Drine

Predsjednički izbori u Crnoj Gori 19. marta