Srbijanski glumac Nikola Kojo na svom Instagram profilu oglasio se povodom natpisa u nekim tamošnjim medijima da je preminuo.

Kojo nije inače pretjerano aktivan na društvenim mrežama, no ovaj put je odlučio reagirati.

“Htjedoh prije godinu dana da objavim da si se preselio i da ćeš mi nedostajati zauvijek. Da ti zahvalim za sve dobro i lijepo što sam od tebe naučio i naslijedio. Nisam to uradio zbog slike koja slijedi iza tvoje. Nisam zbog: Tuga u porodici xy, zbog ‘Nevjerica’, i zbog ostalih gadosti kojih se ne stide i za koje ih niko nikad neće kazniti… (sada to rade javnim ličnostima i kada im umre akvarijumska ribica). I ti si mrzio ovu senzacionalističku stoku i puno puta su i tebe uznemirili zarad nešto klikova i malo boljeg tiraža”, započeo je glumac svoju objavu uz fotografiju svog pokojnog oca.

https://www.instagram.com/p/ClMZMV0qwsI/?utm_source=ig_web_copy_link

“Danas mojoj djeci u školi javljaju da im je tata preminuo. Danas njima skraćuje život ova stresna, tabloidna država, napravljena kao takva da prikrije mafijašenje neviđenih razmjera. Sada moram da ti kažem (i da stoci dam naslov), da si bio najdivniji i najnježniji otac, da tuga ne prolazi i da ću te voljeti zauvijek, jer tako je to sa pravim ljubavima i pravim očevima. Tvoj sin Nikola”, napisao je vidno uznemireni Kojo te je podijelio i naslov koji je osvanuo u jednom srbijanskom mediju.
U komentarima se odmah javio Enis Bešlagić koji je s Kojom glumio u seriji “Kriza”.

“Kako sam se trznuo brate”, napisao je Bešlagić ispod objave, a mnogi drugi uputili su poruke podrške glumcu i njegovoj obitelji.

Share.