​Iz PU Vukovarsko-sremske potvrdili su za hrvatske medije da su juče u popodnevnim satima na graničnom prelazu Bajakovo priveli srpskog pjevača Marka Stojkovića, poznatijeg kao MC Stojan.

“Policijski službenici PGP Bajakovo su juče, 16. juna, nad navedenim državljaninom Srbije, prilikom izlaska iz Republike Hrvatske, sproveli temeljnu graničnu kontrolu radi prikupljanja informacija o vozaču vozila kojim je počinjen prekršaj prekoračenja brzine kretanja, utvrđen kamerom za nadzor brzine kretanja. Nakon obavljene provjere, pušten je na izlazu iz Republike Hrvatske”, rekli su iz policije za “Index”.

MC Stojan objavio je juče na svom Instagram storiju da je priveden u Hrvatskoj na graničnom prelazu Bajakovo.

“I opet sam priveden u Hrvatskoj”, rekao je u videu koji je snimio u policijskoj stanici. Zatim je snimio svoj skupi roleks na ruci, rekavši da je do privođenja došlo oko 15.30 sati.

Nekih sat vremena kasnije objavio je video ispred automobila i pokazivao kako je svoju odjeću uskladio sa bojom džipa.

“Sve mora biti u boji džipa. Majica, pantalone, papuče manje-više, ali opet se slažu”, rekao je, a zatim objavio i video kako se vozi u automobilu.

Inače, MC Stojanu je ovo treći put da je priveden u Hrvatskoj.

Prvi put priveden je u Makarskoj 2017. godine kada je učestvovao u tuči, a uhapšen je i u aprilu ove godine takođe na prelazu Bajakovo, prenosi “Telegraf”.

Share.