Pjevačica Marija Šerifović podijelila je snimak novorođene bebe na svom Instagram profilu.

Ona je uz sliku napisala i emotivnu posvetu koja je raznježila njene pratioce, kolege i prijatelje.

– Ljubav je došla. Nebo je osvjetlila najljepša zvijezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najljepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve, M&M – napisala je Marija Šerifović na Instagramu uz dirljivu fotografiju bebe koja spava.

Podsjećamo, početkom decembra rodio se dječak uz pomoć surogat majke, za kog je ponosna mama izabrala ime Mario.

Proces dolaska djeteta Marija Šerifović je držala u strogoj tajnosti i o svemu su bili obavješteni samo najbliži. Za ime Mario, pjevačica se odlučila zbog jake simbolike – potiče od latinske riječi “mare” što znači more, kao i “marem” što predstavlja muško iliti glavu porodice.

Takođe, povremeno se i njeno ime Marija uzima kao korijen imena Mario.

O svojoj želji za djetetom je govorila u jednoj televizijskoj emisiji.

– Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promijenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se vjerovatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa djetetom je ozbiljna stvar i oko toga nema šale. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem – rekla je prije godinu i po dana Marija Šerifović.

Osim toga, kada je nedavno sa pratiocima na Instagramu slavila 20 godina od izlaska svog prvog albuma, oni koji znaju da čitaju između redova mogli su da primjete da se nešto sprema budući da je tada ponovo spomenula “Šerifovića juniora”.

Marija je izjavila sljedeće:

– Hvala vam što ste zajedno sa mnom prolazili kroz razne moje faze. Kako muzičke, umjetničke, životne, karakterne, psihičke. Hvala vam što ste tu, što starite sa mnom. Sjede su već krenule lagano. U našim životima imaju dva najznačajnija datumu, kada se rodite i kada shvatite zašto. Dok se ne rodi Šerifović junior vi ste do tada moje zašto. Hvala vam što ste posebni, što imam najdivniju publiku, hvala vam što ste normalni. Moja bitka nije bila nimalo laka, nije bilo lako biti drugačiji, na tom razumevanju vam posebno hvala. Potrudiću se da vam sljedećih 20 godina budu jednako zabavno kao ovih prvih 20 i ujedno da vam kažem da je album gotov, jedva čekam da izađe prvoj nedjelji mjeseca oktobra. bez vas Marija Šerifović ne postoji – rekla je Marija u videu na Instagramu.

Prilikom gostovanja u emisiji “Zvezde Granda Specijal” još prije četiri godine naglasila je da želi da napusti svoje mjesto članice žirija kako bi dobila bebu:

– Kad napustim “Zvezde Granda” biću majka. Želim tome ozbiljno da se posvetim, a ne da mi dijete čuvaju babe i dede – rekla je ona.

Marija, ipak, nikada do sada nije ni u naznakama otkrila da će trudnoću iznijeti surogat majka.

Kada je prije nekoliko godina komentarisala prognozu astrologa, koji su rekli da će Marija definitivno dobiti bebu i to ne jednu već blizance, Marija je rekla: “Voljela bih da nisu u pravu. Jedno dijete mi je sasvim dovoljno”.

https://www.instagram.com/reel/C04T_usrAHO/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==Izvor:
Share.