in

Jutjuber četiri sata davao izjavu u vezi sa smrću Kristine Kike Đukić

BOGDAN Ilić zvani Baka Prase dao je izjavu u Odeljenja za Viskotehnološki kriminal MUP o svim poznatim okolnostima u vezi sa smrću Kristine Đukić, koja je koristila nadimak Kika na društvenim mrežama.

On je ispitan u svojstvu građanina, ne u svojstvu osumnjičenog, a dalja istraga će utvrditi sve činjenice tragičnog događaja, prenosi “Blic”.

Naime, Bogdan Ilić, kolega tragično preminule jutjuberke ranije se oglasio povodom vesti o tragediji.

– Večeras ću reći sve od srca. Za ovo dešavanje sam saznao među prvima, jer su njeni prijatelji mene zvali i rekli mi da će me javno podržati istinom o celom događaju, ali ja sam odbio jer ne želim ja da budem žrtva. Krivo mi je zbog toga što se desilo. Krivo mi je što nisam objavio da smo se pomirili i da smo postali prijatelji. Krivo mi je jer ljudi ne znaju razlog, a upiru prstom, ne daju mrtvima mir i poštovanje da bi skupili nekoliko lajkova, pregleda, šerova i moralnih poena, da bi ispunili svoju želju za osvetom, i to sve na najružniji mogući način – napisao je on.

– Ja neću biti taj koji će objaviti razlog i način njenog dela, koji su mi saopšteni sinoć, da bih probao da “operem” svoje ime, iz poštovanja prema njoj. Ako to bude razlog zbog kog će neko da me mrzi, to mi je skroz ok – dodao je jutjube

Komšić pozvao Tužilaštvo BiH: Hitno procesuirati one koji su se udružili u rušenju BiH

“Pukla tikva” između Trampa i Netanjahua: “Neka se goni”