in

Izvučeno Chipsy zlato u vrijednosti od 40.000 KM – ali potraga se nastavlja!

U okviru nagradne igre “Otvori Chipsy, pronađi zlato” pronađena je kesica sa dobitnim kuponom koji se može zamijeniti za zlato u vrijednosti od čak 40.000 konvertibilnih maraka!

Glavna nagrada otišla je u ruke sretne dobitnice iz Prnjavora, ali potraga se nastavlja, budući da se u određenim kesicama i dalje kriju kuponi koje je moguće zamijeniti za zlato u vrijednosti od 40.000, 20.000, odnosno 2.000 konvertibilnih maraka.

Ukoliko vas još uvijek nije uhvatila “zlatna groznica”, dijelimo sa vama priču dobitnice glavne nagrade. Običan odlazak do trgovine pružio joj je priliku da ostvari mnoge želje.

Dobitnica objašnjava da se našla u nevjerici kada je u kesici ugledala kupon za zlato u vrijednosti od čak 40.000 konvertibilnih maraka.

“Osjetila sam se jako čudno i iznenađeno pa zatim i srećno. Pozvala sam kontakt centar da provjerim da li je sve to istina. Kada su mi potvrdili da sam osvojila nagradu odmah sam obavijestila muža i sina da im prenesem radosnu vijest”, kaže dobitnica koja je željela da ostane anonimna.

Na pitanje o tome koji joj je Chipsy omiljeni, dobitnica na prvu kaže “Rebrasti”, jer joj je upravo taj i donio sreću s obzirom da je u njemu pronašla dobitni kupon.

Prisjetimo se, “Otvori Chipsy, pronađi zlato” je nagradna igra koju organizuje PepsiCo, a u kojoj učestvuju baš svi Chipsy konzumenti – budući da se u određenim kesicama nalaze kuponi koji se mogu zamijeniti za zlato.

“Otvori Chipsy, pronađi zlato” nagradna igra traje do 19. marta.

Munjiza optužen da je ucjenjivao direktora IRB-a, tražio mu 100.000 KM

PIKSI ODABRAO! Među “orlovima” četiri aduta iz Srpske, nema jednog učesnika Mundijala