in

Jedinstveni pokloni za đake prvake!

Već smo navikli da nam iz kompanije Lider konstantno stižu inovacije, a pred početak nove školske godine su nam ponovo pripremili nešto neobično.
Ako ste se pitali kako da vašeg školarca i đaka prvaka obradujete jedinstvenim poklonom, na raspolaganju vam stoji veliki izbor jedinstvenih personalizovanih predmeta, kako za školu tako i van nje.

Po popularnim cijenama vašeg mališana možete obradovati personalizovanom majicom, bočicom za vodu ili reflektujućim rancem ili prslukom. Takođe, tu su i čokolade koje može da podijeli sa drugarima.

“Potrudili smo se da za novu školsku godinu pripremimo i nešto novo. Ovog puta su u pitanju predmeti koji svakom školarcu trebaju, a mogu biti potpuno personalizovani fotografijama ili natpisima, sa imenima školaraca. Pored standardnih majica, jastuka i šolja, ovog puta su u ponudi i jedinstvene bočice za vodu koje nismo do sada imali. Ali, trenutno je najveća potražnja za reflektujućim prslucima i ruksacima, koji će vašeg đaka učiniti vidljivim i po mraku”, rekli su nam iz kompanije “Lider”.

Sve dodatne informacije možete dobiti na instagram profilu @prodavnicanet  ili u kompaniji “Lider”, na broj telefona 066/22 88 46 ili na adresi Gavrila Principa 69, gdje na licu mjesta možete izabrati poklon za svoje najmilije iz širokog asortimana proizvoda.

Pronašao novčanik s 5.000 KM pa dobio krivičnu prijavu jer ga nije vratio vlasniku

Gradonačelnik Nikšića saslušan u Višem tužilaštvu zbog stava o Srebrenici