in

Instagram dobija novu zanimljivu opciju za priče

Foto: Freepik

Od svih Meta aplikacija, izgleda da najviše ažuriranja dobijaju Vocap i Instagram.

Sada bi jedna zanimljiva funkcija mogla stići u Instagram. Navodno bi aplikacija uskoro mogla omogućiti korisnicima da odgovore na priče glasovnom porukom.

Ovu funkciju uočio je jedan sofverski inženjer Alesandro Paluci, koji je vijest objavio na Tviteru.

Na fotografiji koju je Paluci objavio, primjećujemo da u prostoru za poruke, s desne strane, pored odgovora GIF-om, stoji i ikona mikrofona, koja će omogućiti korisnicima da na priče odgovore glasovnom porukom, pored slanja GIF-a, tekstualne poruke ili reakcije.

Iz Instagrama još nisu potvrdili da li će ova funkcija stići u aplikaciju, ali izgleda da za to postoji velika šansa. Stoga, nemojte se iznenaditi ako za par dana dobijete ovu funkciju.

Inače, Instagram je i prije nekoliko dana krenuo s uvođenjem, odnosno vraćanjem jedne stvari u aplikaciju, a to je hronološki prikaz. Tako nova verzija aplikacije ima dva neobavezna fida do kojih možete doći dodirom na Instagram logo, koji se nalazi na vrhu Instagram logotipa. Tu postoje dvije opcije i to – praćenje i omiljeni, prenosi b92.

Prva opcija znači da imate priliku da vidite svaku objavu osoba koje pratite i to na način da da budu poredane po vremenu objave, odnosno najprije ćete vidjeti najnovije objave. Druga opcija je omiljeni. Ova opcija omogućava korisnicima da dodaju do 50 profila u svoje omiljene, a kada korisnici izaberu ovu opciju moći će da vide samo objave osoba koji se nalaze na toj listi.

Volodin: Nađite rublje za gas, đubrivo, žito, metale…

Osnivač “Azova” priznao: Mnogi su nacionalisti