​Lepa Brena nedavno je gostovala u HRT-ovoj emisiji “Kod nas doma”, a njezin nastup izazvao je lavinu negativnih komentara.

Naime, mnogim gledaocima nije se svidjelo što je Brena iskoristila ovu priliku da izreklamira svoj najnoviji modni brend, čarape iz kolekcije Lady B.

Dok je pjevačica nekoliko minuta pričala o čarapama, voditeljka Iva Šulentić nije je ni u jednom trenutku zbog toga zaustavila nego se samo smiješila, što je zasmetalo gledaocima.

O svemu se oglasio i HRT i urednica emisije Elizabeta Biočina.

“Gošća je bila prethodno upoznata sa svim temama razgovora. Scenario gostovanja sadržao je sljedeće teme: pretpraznično vrijeme, kako ga ona provodi sa svojom porodicom, o njenim koncertima pred mnogobrojnom publikom, njena pjevačka karijera, uspomene na Zagreb, fenomen pet rasprodanih Arena Aleksandre Prijović i najava njenog koncerta u Areni Zagreb sljedeće godine. Ali, uprkos toma gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi preduzetnički projekt. Niko uključen u stvaranje ove popularne poslijepodnevne zabavne emisije nije imao namjeru baviti se reklamiranjem navedenih proizvoda”, poručili su s HRT-a, prenosi “Slobodna Dalmacija”.

Dio u kojem je Brena hvalila svoje čarape izrezan je iz emisije.Izvor:
Share.