in

Hirurg davao botoks u zamjenu za seksualne usluge

Foto: Pixnio

Poznati britanski estetski hirurg Tidžion Ešo optužen je da je davao tretmane botoksa pacijentkinji u zamjenu za seksualne usluge.

Ešo, poznat po svojoj TV emisiji, rekao je pred Tribunalom praktičara medicinskih usluga (MPTS) da je imao neprilične emotivne odnose sa ženom, nazvanom “Pacijent A”, ali ne i seksualne odnose, prenosi “BBC”.

MPTS je ipak zaključio da Ešo jeste 2021. godine u svojoj ordinaciji u Njukaslu pružao uslugu botoksa u zamjenu za seksualne usluge, kao i da pacijentkinja nije bila ranjiva zbog njene profesije, odnosno kačenja eksplicitnih snimaka na platformi za odrasle “Only Fans”.

Krajem aprila će MPTS zasjedati da bi odlučio o tome da li će Ešo moći dalje da se bavi svojom profesijom.

Ešo je gostovao u jutarnjem programu “ITV-a” kako bi dao svoje medicinsko mišljenje i komentarisao diskusije o estetskoj hirurgiji.

Takođe je bio redovno konsultovan za serijal “Body Fixers” na “Channel 4”, koji se emitovao dvije sezone 2016. i 2017. i pojavljivao se u segmentima BBC-jevog “Morning Live” do ljeta 2022. godine.

Dr Ešo je osnivač klinike Ešo, koja ima ordinacije u Londonu, Liverpulu i Dubaiju, i ima veliki broj klijenata, među kojima su i poznate ličnosti, prenosi “b92”.

Vozač iz BiH pretukao instruktora vožnje

Masovna pucnjava na proslavi Bajrama u SAD