​Goga Sekulić napravila je veliki problem na aerodromu u Hamburgu. Pjevačica je privedena prošle nedjelje zbog sumnje da je pokušala da prošvercuje bombu, saznaju mediji.

Kad je prolazila carinsku kontrolu i predala prtljag, na monitoru se oslikala figura eksplozivne naprave. Sistem je počeo da pišti i nastao je haos. Policija je odmah reagovala. Opkolili su Gogu, a ostale putnike udaljili. S obzirom na to da je bilo i naših ljudi, čuli su kad je službenik rekao da sumnjaju na eksplozivnu napravu, neko je viknuo “bomba”. Putnici koji su bili na letu počeli su da bježe, a Sekulićeva je pokušavala da im objasni o čemu se radi. Iako je uvjeravala policiju, oni nisu željeli da je slušaju, već su je u pratnji odveli u posebnu prostoriju.

Sve torbe detaljno su joj pregledali, a onda su sjekli celofan kojim je obložila stalak. Pjevačica im je pokazivala fotografije da je na njemu metalni ukras. Ipak, policajci su morali da ispoštuju proceduru i kad su je raspakovali, stalak su poslali na provjeru. Sekulićeva se uspaničila najviše zbog ljudi koji su u nju gledali izbezumljeno. Zbog nje je let kasnio, a malo je falilo i da se otkaže.

Kada je saznala da je ova informacija isplivala u javnost, Goga je u prvom trenutku počela da bjesni kad je čula da je pozvana da prokomentariše neprijatnost koju je doživjela.

“Odakle vam ta informacija? Ko vam je to rekao? To nije istina”, rekla je pjevačica, međutim, promijenila je ploču kad joj je rečeno da posjeduju potvrdu sa aerodroma:

“Ne želim da me predstavljate kao teroristu u javnosti! U pitanju je nesporazum. Ne želim da širim temu oko nečega čemu ne treba pridavati značaj. Zauzeta sam obavezama oko nove pesme sa Maus Makijem ‘Zla kopija’. Mnogo radim i nemam vremena da se bavim takvim stvarima. To je uobičajena procedura koja se često dešava, nema potreba da se o tome piše”, objasnila je ona, a podsjećanja radi, pjevačica je i 2015. godine uhapšena zbog slične situacije, ali na aerodromu u Hrvatskoj, prenosi Pink.

Share.