in

Ekskluzivno: Još jedna zvezda osvaja “Kafanicino ljeto” – Stoja stiže na bazene “Sunčana obala”

Nakon nezaboravnog i spektakularnog otvaranja “Kafanicinog ljeta” na bazenima “Suncana obala”, koje je očaralo publiku uz nezaboravni nastup Slobe Radanovića, i ove nedelje, 23. jula, grad Bijeljina će biti preplavljen novim muzičkim uzbuđenjem! U okviru omiljene ljetnje manifestacije, “Kafanicino ljeto” donosi još jednu ekskluzivnu poslasticu koja će raspametiti sve ljubitelje dobre muzike i nezaboravne zabave.

Dame i gospodo, spremite se za vrelu ljetnu noć sa pravom Balkanskom divom – STOJOM! Neprikosnovena kraljica narodne muzike, Stoja, će svojim neodoljivim šarmom i beskompromisnom energijom razbuditi dušu i srce svih prisutnih. Njeni hitovi osvajaju generacije, a njen glas ostavlja bez daha. Na bazenima “Suncana obala” doživećete nezaboravno iskustvo koje će vas odvesti u muzički raj.

“Kafanicino ljeto” je postalo sinonim za vrhunsku zabavu i neponovljivo iskustvo koje pamti svako srce koje je bilo deo ove spektakularne manifestacije. Organizatori najavljuju da će Stoja biti još jedno u nizu nezaboravnih iznenađenja koja očekuju posetioce ove sezone. Spremite se za beskrajno veselje, dobru muziku i nezaboravnu atmosferu koja će zavladati bazenima “Suncana obala”!

Ne dozvolite da vam promakne ova jedinstvena prilika da se zauvek upišete u priču o najvećem ljetnjem spektaklu u gradu. Vidimo se u petak, 23. jula, sa početkom od 22 sata, na bazenima “Suncana obala”, uživajmo zajedno u muzičkoj magiji koja će osvojiti srca svih prisutnih! “Kafanicino ljeto” i Stoja – spoj koji se ne propušta!

Uhapšeni osumnjičeni za silovanje i ubistvo žene

Pratite uživo kako se kreće superćelijska oluja