in

Džej vratio ljude u bioskope: Za tri nedelje film „Nedelja” pogledalo 400.000 gledalaca

Foto: Tanjug / Nemanja Jovanović

Bioskopi su ponovo puni, a ovog puta razlog tome je emotivna priča o životu pevača Džeja Ramadanovskog koja osvaja srca publike širom regiona. O uspehu ostvarenja „Nedelja” svedoči činjenica da je za samo tri nedelje ovaj film videlo 400.000 gledalaca.

Publika ima priliku da pogleda, do sada malo poznate, detalje iz Džejevog života i to je ono što ovo ostvarenje izdvaja.

Producent Vladan Anđelković i scenarista Stefan Bošković su na poseban način uspeli da ožive nasleđe poznatog pevača.

Pored same priče i nezaobilazne muzike, film je obeležila i glumačka ekipa – Husein Husa Alijević izneo je ulogu Džeja na jedinstven način, dok je Marko Janketić u ulozi Džejevog brata pobrao sjajne kritike.

Milica Janevski i Zlatan Vidović oduševili su gledaoce ulogama Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića. Pored njih, zapažene uloge ostvarili su i Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Maša Đorđević, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i mnogi drugi.

Ovo ostvarenje ponovo je vratilo Džejeve stihove u kafane. Mladi, čak i oni koji nisu imali priliku da dožive njegovu eru, zahvaljujući filmu, otkrili su njegove pesme i prepoznali se u njihovim emocijama. Za starije, Džejeve reči bude nostalgiju i uspomene.

Film „Nedelja” reditelja Nemanje Ćeranića na repertoaru je bioskopa širom Srbije i regiona u distribuciji „Art Viste“.

Ovo su najšokatnija ubistva u BiH koje su počinile žene

Potvrđeno Sputnjiku: Srbija u bojama zastave i sa starim-novim grbom ide u Nemačku