in

Džala i Buba izgubili 400.000 evra otkad im je zabranjen ulazak u Srbiju

Reperima Jasminu Fazliću i Amaru Hodžiću, koji su poznatiji kao Džala Brat i Buba Koreli, zabranjen je ulazak u Srbiju nakon što je na njihovom nastupu prebijen tinejdžer, pa su za više od tri mjeseca navodno ostali bez 400.000 evra.

Reperi sada nastupe zakazuju većinom po Austriji i BiH, a kako su u Srbiji imali i po četiri nastupa nedjeljno, više ne zgrću onoliko novca koliko su stavljali u džep dok su harali po srpskim diskotekama, piše “Republika”.

Kako se dalje navodi, incident koji se desio u Nišu kada je obezbjeđenje Bube i Džale brutalno napalo dečka jer je samo pokušao da pipne jednog od izvođača debelo ih je koštao, pa oni nisu kročili u Srbiju od sredine avgusta.

“Otkako su zabranjeni u Srbiji reperi tezgare po Crnoj Gori, BiH i Austriji i to po jedan nedjeljno, što im je, shodno rashodima koje imaju, dobar udarac po džepu. Buba i Džala su u Srbiji imali mjesečno i do 10 nastupa, pa su uzimali ozbiljne pare. Radili su pjesme brojnim pjevačima, reklame i albume, a sa mnogima su prekinuli saradnju nakon incidenta u Nišu. Kad se sve skupi, od avgusta do danas ostali su bez oko 400.000 evra! U regionu za tezge uzimaju mnogo manje novca jer pogađaju mnogo manje honorare. Skoro su pjevali za 3.000 evra u jednom klubu u Beču. Ipak su u Srbiji bili mnogo popularniji nego u regionu”, priča neimenovani izvor navodno blizak reperima.

Reperi se poslije incidenta na nastupu nisu jasno ogradili od nasilnog obezbjeđenja, nisu uputili ni izvinjenje porodici prebijenog dječaka, pa su brojni pjevači navodno prekinuli saradnju s njima, navodi gorepomenuti portal.

Koliko je u Republici Srpskoj potrošeno na “Crni petak”?

Poništena građevinska dozvola, izgradnja fontane u Parku “Mladen Stojanović” nelagalna