in

Darko Lazić odlazi iz Srbije

Folk pjevač Darko Lazić, nakon raskida vjeridbe s Marinom Gagić, riješio je da promijeni život iz korijena i napusti Srbiju.

Kako je otkrio za medije, od jeseni se seli u Njemačku, gdje će započeti potpuno “novi život”.

“Svi me pitaju za nove pesme, ali, iskreno da ti kažem, ne radim na albumu, imam druge planove. Posle letnje sezone selim se u Nemačku”, rekao je Darko i objasnio koji su razlozi ovako drastične odluke:

“Da, definitivno je, odlučio sam da započnem neki sasvim novi život. Imam 30 godina, dosta je bilo za********. Živeo sam i proživeo, sada je vreme da nešto napravim. U planu mi je da tamo otvorim kafanu ili restoran, da se skućim. Videćemo kako će ispasti”, ispričao je Lazić, koji se ipak neće odreći pjevačke karijere.

“Pevanje je moja prva ljubav i nastaviću da pevam. To volim i umem da radim, samo ću se skloniti odavde. Ne prija mi više ovaj način života i sva ludnica koja se oko mene dešava. Sigurno je da će mi nedostajati porodica, majka, deca, ali viđaćemo se. Ne planiram da se zaljubim, ako se desi super, to mi nije sada primarni cilj. Možda i tamo nađem sreću i izgradim porodicu”, kaže Lazić.

Savo Milošević novi trener ljubljanske Olimpije

Jokić: Nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju