in

Brzo skidanje kilograma, celulita i viška masnih naslaga. Revolucionarni fitnes aparati stigli u Bijeljinu!

Bijeljina je dobila studio sa novim tehnologijama za skidanje celulita i viška masnih naslaga.

Prošle nedelje otvorio se ROSE Body Space, prvi fitness studio u Bijeljini koji koristi inovativna sredstva aerobnog treninga (trčanje i brzo hodanje) u kombinaciji sa vakum tehnologijom i infracrvenom tehnologijom.

Infracrvena tehnologija u kombinaciji sa vakum tehnologijom ima vrlo značajne terapijske efekte kao što su poboljšanje cirkulacije, opuštanje mišića, ublažavanje bolova, izlučivanje toksina iz tijela i slično. Kada tome dodamo i fizičku aktivnost, dobijemo efikasnu kombinaciju za rješavanje viška masnog tkiva i celulita.

Ženski hormon (estrogen) igra značajnu ulogu u nastanku celulita. Estrogen ima svojstvo slično soli – zadržava vodu u organizmu. Kada na ovakvu podlogu dođu toksini i dodatne masnoće, u situaciji stresnog života i nedovoljno kretanja, celulit se brzo stvara. Kod žena na masno tkivo otpada 25-30%, a kod muškaraca 15%, što ukazuje na to da podjednako oba pola imaju podlogu za nastanak celulita.

Ova neravnoteža pokreće lančanu reakciju, koja rezultira grudicama i čvorovima vidljivim na stomaku, zadnjici i butinama. Kako biste se riješili izgleda “narandžine kore”, Vaše tijelo tokom vježbe mora sagorijevati suvišnu masnoću.

ROSE ~ BODY SPACE TRAKA

Namijenjena je za topljenje masti, ubrzavanje metabolizma, izbacivanje toksina iz organizma, sticanje kondicije i jačanje mišića.

Ova fitness sprava najmodernije tehnologije specijalizovana je za:

  • topljenje masti
  • izbacivanje viška vode iz organizma
  • ubrzavanje metabolizma
  • sticanje dobre kondicije
  • mršavljenje

Traka se nalazi u kapsuli sa infracrvenim zracima koji stvaraju dodatnu toplotu i vakum sistemom koji pruža dodatni otpor. Za 30 min vježbanja na ovoj spravi gubi se u prosjeku 1000 kalorija. Količina sagorenih masti je čak 50% veća nego kod tradicionalne trake za trčanje. Ako ne voliš grupne treninge ili želiš sam da rasporediš svoje vrijeme za kardio trening, to možeš da učiniš kod nas u profesionalnom okruženju.

ROSE ~ MADERO ROLER

Jedna od sprava koja koristi Infracrveno zračenje, a idealna je za rješavanje celulita je i MADERO ROLER takozvani ubica celulita. Pruža kompletnu masažu tijela, ima različite brzine i ide u oba smjera. Može se koristiti individualno ili u kompletu sa infracrvenom/vakum trakom.

Masažer po uzoru na madero terapiju:

  • eliminiše celulit
  • izbacuje višak tečnosti i toksine iz organizma
  • opušta mišiće poslije vježbanja
  • oblikuje tijelo

Samo njegovim korišćenjem ili kao dio programa treninga možete postići vidljive rezultate, a može se koristiti i za kompletnu masažu tijela.

Rose Body Space se nalazi na Trgu Đenerala Draže Mihailovića (kod Penny-a)
Kontakt telefon je 066 664 663 , a za više informacija, fotografija i video snimaka možete zapratiti na instagram profil instagram.com/rosebodyspace ili na facebook stranici facebook.com/rosebodyspace

 

Bulčević krivotvorio ispravu kako bi dobio posao u Brčkom

Eskobar: Imamo plan za BiH i ostvarićemo ga