in

Brutalna osveta bivše supruge: Proslavljeni glumac postao beskućnik

Na početku je izgledalo kako će razvod Kevina Kostnera i Kristin Baumgartner proći bez većih problema.

Kristin je riješila da se osveti za sve prethodne godine tokom kojih ih ju je Kostner stavljao na drugo mjesto i želi da sve naplati.

Strani mediji su došli do zanimljivih informacija, te se tako saznalo da Kristin ne želi da iseli iz porodičnog doma, a od suda je čak zatražila i zabranu prilaska.

Dejli Mejl je dobio sudske spise u kojima piše kako su Kostnerovi advokati nudili razna rješenja, ali Kristin nije željela da se iseli iz kuće, pa glumac, iako ima milione na računu, sada tvrdi da je beskućnik.

“Ovo me iznenadilo, ali i obeshrabrilo. Bio sam već u braku i nakon razvoda više nisam imao dom, jer u svom nisam više mogao živjeti. Rekao sam tada da tako nešto više neću dopustiti”, rekao je glumac.

Podsjetimo, njegovo bogatstvo se procjenjuje na 250 miliona dolara, a prije vjenčanja su potpisali predbračni ugovor u kom stoji da u slučaju razvoda Kristin će se iseliti iz kuće, dok će joj Kevin dati 1.2 miliona dolara da pronađe novi dom, što je ona, očigledno, prekršila, prenosi Tportal.

Iz Banjaluke do mora za manje od sat vremena

Uhapšen još jedan Srbin u Leposaviću: Kurtijevi specijalci ga priveli kad je krenuo na posao