in

Rose Body Space proslavio prvi rođendan: Revolucija u skidanju viška kilograma

Jedinstveni salon za oblikovanje tijela Rose Body Space proslavio je svoj prvi rođendan. Za vrlo kratko vrijeme Body Space Traka, Madero roler sa infrared zracima i Body belly postali su omiljeni način za skidanje kilograma i održavanje forme naših brojnih sugrađana.

Body Space traka sa infrared svetlom i limfnom drenažom omogućuje da se zacrtani cilj ostvari duplo brže. Za samo jedan kardio trening od 30 minuta na ovoj traci potroši se oko 1.000 kalorija, što je mnogo više nego kod ostalih vidova vežbanja. Uz to, infrared pomaže da se napravi fina muskulatura, podstiče drenažu, ubrzava se metabolizam, izbacuju se toksini i, naravno, topi višak masti. Najbolji rezultat daje u kombinaciji sa madero rolerom, koji efikasno eliminiše celulit, podstiče proizvodnju kolagena, limfnu drenažu i izbacije toksine iz tela a koža postaje zategnuta, podmlađena.

Upravo rezultati, koji su vidljivi vrlo brzo, razlog su što je prvi „body space“ studio u Bijeljini za ovih godinu dana pobrao je simpatije naših sugrađana svih generacija. Posle svakog treniga, ne za korak, nego za tri koraka, bliži ste svom cilju.

U Rose Body Space prate progres svakog klijenta a aparati se podešavaju u skladu sa individualnom kondcijom, želejnim ciljem i vremenom za koji želi da se dostigne. Rezultati su individualni i zavise od nekoliko faktora, ali se za mesec prosečno gubi 3-6 kilograma i 10-20 centimetara u obimu. Zbog fizionomije tela rezultati kod muškaraca su još bolji.

Da bi se videli rezutati potrebno je trenirati dva do tri puta nedeljno a kada se dostigne cilj, dovoljno je i jednom nedeljno za održvanje idealne telesne težine. Mogu da treniraju svi, od 7 do 77 godina, a ne preporučuje se jedino onima koji imaju problema sa proširenim venama, srčanim problemima, trudnicama i dojiljama. Rigorozna dijeta nije preporučljiva jer se potroši puno kalorija, ali uvek savetujemo da se iz ishrane izbace rafinisani šećeri, grickalice i gazirani sokovi.

Rose Body Space se nalazi na Trgu đenerala Draže Mihailovića (kod Penny-a)
Kontakt telefon je 066 664 663 , a za više informacija, fotografija i video snimaka možete zapratiti na instagram profil instagram.com/rosebodyspace

 


BODY SPACE TRAKA

Sprava najmodernije tehnologije specijalizovana za:

  • topljenje masti
  • izbacivanje viska vode iz organizma
  • ubrzavanje metabolizma
  • sticanje dobre kondicije
  • mršavljenje

Traka se nalazi u kapsuli sa infracrvenim zracima koji stvaraju dodatnu toplotu i vakum sistemom koji pruza dodatni otpor. Za 30 min vezbanja na ovoj spravi gubi se u proseku 1000 kalorija. Količina sagorenih masti je čak 50% veća nego kod tradicionalne trake za trčanje. Ako ne voliš grupne treninge ili želiš sam da rasporediš svoje vreme za kardio trening, to možeš da učiniš kod nas u profesionalnom okruženju.


MADERO ROLER SA INFRARED ZRACIMA

Masažer po uzoru na madero terapiju:

  • eliminiše celulit
  • izbacuje visak tečnosti i toksine iz organizma
  • opušta misice posle vezbanja
  • oblikuje tijelo

Samo njegovim korišćenjem ili kao deo programa treninga možemo postići vidljive rezultate, a može se koristiti i za kompletnu masažu tela.

Jeziv snimak: Pokušao da spasi komšiju, bujica odnijela obojicu

Novi šok u Melburnu: Ispao i Medvedev