in

Bivša učesnica “Parova” pronađena mrtva

Bivša učesnica rijalitija “Parovi” Voljenka Ilić pronađena je mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici. Ona je živela u provinciji Puerto Plata.

Njeno telo je, navode, otkriveno u bazenu u njenom domu, sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu, piše “Dominikan tudej”.

Medicinski veštaci su zaključili da je umrla od gušenja, odnosno davljenjem. Ova tragedija desila se u četvrtak popodne u vili K184 u naselju Perla Marina.

Kako se navodi, još jedna državljanka Srbije, čije ime nije poznato, došla je u Voljenkinu kuću na zahtev rođaka, koji nekoliko dana nisu mogli da je kontaktiraju. Upravo ona je i otkrila telo.

“Dominikan tudej” piše da je na imanju pronađeno pismo na srpskom jeziku, u kome je Voljenka Ilić napisala da ne želi da nastavi da živi.

Policija i Ministarstvo za javnost sprovode detaljnu istragu kako bi utvrdili da li je u pitanju samoubistvo ili zločin.

Inače, telo Voljenke Ilić prebačeno je u Nacionalni institut za forenzičke nauke u Santjagu, gde će biti urađena obdukcija.

(Kurir.rs/Blic)

Brutalno ubijen poznati biznismen sa Balkana

Nakon medijskog linča Srbija dala stipendije studentkinjama Univerziteta u Sarajevu i školovanje nastavljaju u Beogradu