in

Australski MMA borac spasio čovjeka od pijanih nasilnika, tukao ih je obojicu istovremeno

Australski MMA borac Viktor Lyall učinio je da dvojica pijanih nasilnika dobro zapamte noćni izlazak u kojem su pravili probleme.

Lyall je dobio velike pohvale na društvenim mrežama nakon što je spasio neimenovanog čovjeka od nasilnika. Iako se taj dio ne pojavljuje u videosnimku, Lyall je spasio čovjeka kojeg su tukla dvojica pijanih nasilnika.

Australac se uključio u svađu i odvojio čovjeka, nakon čega su pijani nasilnici pokušali da se obračunaju s njim. Pogriješili su.

Viktor Lyall, koji je dugogodišnji trenirani MMA borac, u nekoliko navrata žestokim udarcima obarao je nasilnike na zemlju. Ipak, bio je oprezan i nije želio po svaku cijenu tući pijani dvojac, ali su ga oni pratili i na kraju naučili lekciju.

Jedan od dvojice muškaraca pokušavao je proći iza leđa Viktora i udariti ga s leđa, no australski MMA borac je bio svjestan okruženja i pažljivo je vodio računa da mu se pijani muškarac ne približi s leđa.
Nakon što su nastavili s agresivnom pričom i stavom, Lyall je reagovao i oborio na pod udarcem u glavu drskog pijanca. Činilo se da će se stvari smiriti, ali onda je MMA borac stavio tačku na dramu udarivši vezanim udarcima jednog pa drugog muškarca.

Uz njih je bila i djevojka koja je prijetila Lyallu da je “njen otac bodybuilder koji će ga uništiti”.

Svijet najvećih MMA zvijezda oduševljeno je komentarisao ovaj potez, pa su u Lyallovu zaštitu stali UFC zvijezda Paddy Pimblet, Peter Queally, Suman Mokhtarian, svjetska šampionka u boksu Shannon Briggs…

BiH neslavni rekorder po visini inflacije

Kod Sarajeva pao mali sportski avion, dvije osobe poginule