in

Andreana Čekić i Jovan Perišić ponovo stižu u Bijeljinu za nezaboravan noćni provod!

Bijeljina će ovog vikenda biti epicentar zabave, jer u nedelju, 5. maja 2024. godine, od 20:30h, Etno Selo Stanišić ugostiće dva muzička velikana – Andreanu Čekić i Jovana Perišića.

Ovaj spektakl u Svečanom salonu Moskva postao je već tradicionalan, jer su Andreana i Jovan poznati po svojoj energičnoj izvedbi i sposobnosti da atmosferu dignu do usijanja. Za sve one koji su u potrazi za nezaboravnim noćnim provodom, ovo je događaj koji se ne sme propustiti!

U razgovoru s građanima Bijeljine, osetili smo uzbuđenje koje se širi gradom pred ovaj događaj. Većina je izrazila svoje oduševljenje što ponovo imaju priliku uživati u koncertu ovih talentovanih izvođača. “Jedva čekam da se provedemo uz njihovu muziku!”, izjavila je Ana, jedna od mnogobrojnih fanova.

Očekuje se da će Etno Selo Stanišić biti ispunjeno ljubiteljima dobre muzike i zabave, dok će Andreana Čekić i Jovan Perišić svojim hitovima osigurati da ova noć postane nezaboravna. Ne propustite priliku da budete deo ovog spektakla i stvorite uspomene koje će trajati!

Orban upozorio: Evropa se trenutno igra vatrom

Veličanje ratnog zločina u Sarajevu