in

Amar Gile odbio da pjeva sa Jadrankom na Dan nezavisnosti Crne Gore

Jadranka Barjaktarović zapjevaće 21. maja, na Dan nezavisnosti Crne Gore, u jednom hotelu u Podgorici, a kako pišu srpski mediji prilično je nezgodno bilo doći do pjevača koji će pristati da tog dana nastupi sa njom.

Naime, kako priča izvor Telegrafa, prvobitno je za taj dan najavljeno da će pjevati Jadranka Barjaktarović i Amar Gile Jašarspahić, ali je to promijenjeno.

“Menadžer Amar Gileta prvo je pristao na nastup, ali su isti ubrzo otkazali. Koliko znam, neće da budu stavljeni u bilo kakav politički kontekst, niti da se priča da je Gile pjevao sa Jadrankom baš na taj dan, pogotovo ne nakon svega što je bilo, vezano za njen veliki kiks vezan za Srbiju”, kaže izvor Telegrafa, misleći na žurku na kojoj je Jadranka pjevala “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”.

“Gile je sklonjen sa najavnog plakata, a stavljen je Šerif Konjević, koji je pristao da pjeva. Međutim, znam da se pričalo da se čak, navodno, i on dvoumio, ali kako stvari stoje – pjevaće”, objašnjava sagovornik.

“Očigledno su birani pjevači koji nisu iz Srbije. Malo je čudno to što Šerif dugo nije pjevao u Crnoj Gori, bar ne da znamo da je imao neki koncert”, dodaje sagovornik.

Ovim povodom novinari beogradskog portala pozvali su Giletovog menadžera, koji je potvrdio da je otkazao nastup.

“Nismo znali da je to u vezi toga. Mi ne želimo ni na čiju stranu da stajemo. Gile nije političar, nego pjevač. Bilo ko da je nazvao od političara, mi ne bi pevali. Ja sam to otkazao i to je to”, kaže Giletov menadžer Toni.

Novinari su pokušali da dobiju i kometar Šerifa Konjevića, ali do momenta objavljivanja ovog teksta nije odgovorio na pozive.

Podsjetimo, Jadranka je, nakon što je pjevala sporne stihove, pokušala da dođe u Srbiju, ali je vraćena sa granice.

Izbićemo im zube: Putin o onima koji žele da „odgrizu“ deo Rusije

Opljačkana Javna kuhinja “Obrok ljubavi” u Banjaluci