Posle duže pauze, zbog virusa Korona kao i zbog smrti člana grupe i prijatelja Bojana Zlatanovića zvanog Tokan, Amadeus Bend ponovo gostuje u Bijeljini i ovaj put koncert je u čast Tokana.

Koncert će se održati na 15. jula od 20 časova u bašti ugostiteljskog objekta “Moja Kafanice” inače poznate po dobrom noćnom provodu u ovom gradu.

Momci iz Amadeus benda sa razlogom kažu da je vrlo težak i turbulentan period iza njih.

Koronavirus, koji je mnogima poremetio planove, njima je pao najteže, jer su izgubili člana benda, za kog su svi bili vezani, jer kako priznaju, oni su prvenstveno porodica, pa onda kolege.

Svesni da moraju nastaviti dalje, momci su našli novog bubnjara. Igor je neko ko je poznat javnosti, jer je pre Amadeus benda svirao u bendu Dženana Lončarevića.

– Imali smo sreću da smo našli najboljeg i sigurni smo da će na adekvatan način uspeti da zameni Tokana. Nama je, pored muzičkog kvaliteta, vrlo bitno i kakva je neko osoba, jer mi i privatno provodimo mnogo vremena. Stefan je takođe odličan muzičar i vokal, jer mi smo poznati kao bend koji mnogo radi i na tom vokalnom efektu – kaže klavijaturista Aca i nastavlja.

Bubnjar grupe “Amadeus bend” poznatiji kao Tokan, preminuo je u 45. godini od posljedica korona virusa. Bojan Zlatanović Tokan rođen je 20.10.1975. u Leskovcu. Svirao je bubnjeve i pJevao.Izvor:
Share.