in

Aleksandra Prijović oduševila publiku na spektakularnom koncertu u Ugljeviku (VIDEO)

Jučerašnje veče na bazenima u Ugljeviku bilo je obasjano muzičkim sjajem kada je zvijezda estrade Aleksandra Prijović održala veličanstveni koncert pred oko 3000 oduševljenih gostiju. Atmosfera na koncertu bila je nezaboravna, a organizatori su više nego zadovoljni uspjehom događaja.

Na ovom jedinstvenom muzičkom spektaklu okupila se publika iz različitih gradova i regija, uključujući Bijeljinu, Brčko, Tuzlu, Loznicu, Šabac i Zvornik. Svi prisutni su uživali u nastupu Aleksandre Prijović i doprinijeli stvaranju nezaboravne atmosfere.

Milica iz Brčkog izjavila je: “Koncert je bio fenomenalan! Atmosfera je bila sjajna, svi smo se zabavljali i pjevali zajedno sa Aleksandrom. Ovo je bio zaista nezaboravan doživljaj.”

Jovana iz Loznice rekla je: “Bila sam uzbuđena zbog ovog koncerta i nisam se razočarala. Aleksandra je sjajno izvodila svoje hitove i cijelo veče bilo je puno energije.”

Vedrana iz Bijeljine dodala je: “Ovo je bio prvi put da sam prisustvovala koncertu Aleksandre Prijović i moram reći da me je potpuno osvojila svojom izvedbom. Publika je bila fantastična, svi smo uživali u svakom trenutku.”

Aleksandra Prijović je sa oduševljenjem izjavila: “Hvala vam Ugljevik! Ovo je bio moj prvi nastup u ovom gradu i oduševljena sam toplinom i energijom koju ste mi pružili. Hvala svim prisutnim na sjajnoj atmosferi i nezaboravnom večeru. Nadam se da ćemo se uskoro ponovo vidjeti!”

Koncert Aleksandre Prijović u Ugljeviku definitivno će ostati u pamćenju svih prisutnih kao vrhunski muzički doživljaj.

U narednim danima gorivo u Srpskoj poskupljuje za 10 feninga

Editi Aradinović na koncert došlo 10 ljudi