in

Јutjub skinuo spot “Јedina Srpska”, samo vi radite svoj posao!

Vođa grupe “Beogradski sindikat” Feđa Dimović saopštio je da je Јutjub skinuo spot za pjesmu “Јedina Srpska” po navodnom zahtjevu vlasnika pojedinih snimaka Dragana Radovića, iako on taj zahtjev nije ni podnio.

– Sasvim suprotno, Dragan Radović je dao dozvolu za korišćenje njegovih snimaka i o tome uredno obavijestio Јutjub. Ovo je samo nastavak specijalnog propagandnog rata koji se vodi protiv Srbije i srpskog naroda, gde je “Beogradski sindikat” obeležen kao jedan od protivnika! Samo vi radite svoj posao! – objavio je Dimović na Instagram profilu.

“Beogradski sindikat” i Danica Crnogorčević na svečanoj akademiji povodom Dana Republike, 8. januara, premijerno su izveli pjesmu “Јedina Srpska” posvećenu proslavi 30 godina od osnivanja Republike Srpske.

U opisu pjesme navedeno je da je nastala kao želja ovih umjetnika da se svojom muzikom bar malo oduže narodu Republike Srpske za stradanje i teret koji su podnijeli u odbrani slobode, vjere i nacionalnog identiteta cijelog srpskog naroda.

– Godinama unazad Srpska je za sve nas bila bastion srpstva. Hvala našem stradalnom narodu iz Republike Srpske što je u ovim teškim godinama progona i pritisaka koji i dalje traju, očuvao živim Kosovski zavet i zavete naših bogonosnih otaca Svetog Save i Svetog Simeona. Šta god da kaže sila koja nam preti, mi smo svoje jedinstvo već ostvarili u ljubavi, duhu, krvi i telu našeg Gospoda Isusa Hrista – naveli su autori.

Vučić sutra sa Dodikom, pa sa Srbima sa KiM

U Bijeljini 95 novozaraženih, u Srpskoj 883, preminulo osam osoba