PEDRO Casares postao je viralni hit nakon što je pričvrstio kuću remenima pre uragana Milton. Iako su mnogi američki mediji preneli da je Mohammed Nijem vlasnik nesvakidašnje kuće, ispostavilo se da je Mohammed samo prolaznik koji je objavio fotografiju, dok je um iza ovog poduhvata Pedro.

Trake nisu bile pričvršćene samo za travnjak ispred kuće. Naime, kuke koje su držale trake bile su ukopane 2,5 metara i zalivene cementom. Dan nakon uragana, novinari 9Newsa i CNN-a obišli su Pedra i uverili se da je njegova odbrana od uragana itekako uspela.

Kći se oglasila na TikToku

“Obaveštenje za sve koji pokušavaju da stupe u kontakt sa Pedrovom ćerkom Raisom. ‘Dobro smo, upravo smo izašli ispred kuće da očistimo i proverimo da li je napravljena neka šteta. Ništa se nije dogodilo, samo neka minimalna sitna oštećenja, ništa ozbiljno’, rekla je za CNN.”

Pedrova ćerka se potom oglasila i na TikToku, potvrdivši da kuća nije oštećena. Dodala je i da njen tata ne planira skoro da skine trake sa kuće jer sezona uragana još traje. “Tvoj tata je pametan čovek”, poručili su joj u komentarima.

Inače, Pedro se u SAD doselio iz Portorika.

Share.