Republička stranka Srpske prikupila je više od 5000 potpisa građana Bijeljine, koji su podržali inicijativu odbornika ove stranke i zatražili hitno izmiještanje regionalne deponije iz gradske zone.
– Ne možemo da živimo od dima i smrada, posebno ljeti. Moramo da zatvorimo prozore, ne možemo u dvorište. Ovo je katastrofa. Hvala vam za inicijativu. Puna podrška – samo su neki od komentara ogorčenih građana.
– Znamo da su Mile Pejčić i Slavenko Ristić ljudi od riječi i djela i da ispunjavaju svoja obećanja – poručili su građani koji su podržali inicijativu Republičke stranke Srpske.
Nosilac liste kandidata Republičke stranke Srpske za odbornike u Skupštini grada Bijeljine Slavenko Ristić istakao je da su sve inicijative odbornika ove stranke dobile punu podršku građana, kao i Skupštine grada Bijeljine.
– Naša je obaveza da radimo za ovaj narod, provedemo naše inicijative i ispunimo obećanja koja smo dali građanima – rekao je Slavenko Ristić.
Kandidat Republičke stranke Srpske za gradonačelnika Bijeljine Mile Pejčić rekao je da će uklanjanje regionalne deponije iz gradske zone biti prioritetan zadatak nove Gradske uprave i tima stručnjaka koje će okupiti nakon lokalnih izbora.
– U ovom gradu nema prečih poslova od uklanjanja ove deponije i rješavanja problema koje nam pravi Gradska toplana. To su dva glavna zagađivača Bijeljine i to ćemo hitno rješavati – poručio je Pejčić.

Share.
close