Mladu zvezdu Eura je dočekala ljubavna drama nakon što je oduševio nastupom u Nemačkoj gde je njegova reprezentacija odnela pobedu i titulu prvaka Evrope.

Strani mediji međutim pišu da je Lamin Jamal ubrzo nakon toga prestao da prati svoju devojku Aleks Padilju na Instagramu nakon što je osvanuo snimak na kojoj ona sedi u krilu drugog dečka.

Aleks je čak bila i na terenu sa 17-godišnjim Lamineom posle finala Eura, ali izgleda da su društvene presudile toj ljubavi.

Naime, u javnost je isplivao snimak na kom se Aleks mogla videti na Instagram lajvu mladog fudbalera Izana Fernandeza, kako sedi u krilu drugog dečka. Lamin tad nije bio tu, a Aleks se navodno čula kako je u jednom trenutku odmaknula mobilni telefon od sebe i rekla:

“Kako si glup, prestani, uništićeš me.”

Video je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi su Aleksaoptužili da vara Jamala. Nekoliko dana kasnije i nakon zajedničkog odmora u Grčkoj, primećeno je da se par više ne prati na Instagramu. Inače, Aleks je uspešan tiktoker sa preko 1,5 miliona pratilaca.

Share.